Törzsvendégprogram

Törzsvendégkártya általános felhasználási feltételei

1. A törzsvásárlói kártya használata
A törzsvásárlói kártya birtokosa a kártya használata révén jogosult az ICON étterem kedvezmény programjában való részvételre. Az aktuális kedvezményekről a www.iconetterem.hu honlapon, valamint az üzlethelyiségben elhelyezett információs pulton vagy esetenként elektronikus úton is tájékoztatja az ICON étterem a kártyabirtokost. A kártyafelhasználás során az ICON étterem a kártyabirtokosok személyazonosságát nem vizsgálja, ezért az esetleges illetéktelen kártyafelhasználásért való felelősségét kizárja. A kártyát kizárólag fogyasztónak minősülő természetes személy jogosult felhasználni.

2. Kártya pótlása, cseréje
A kártya pótlása, illetve cseréje az ICON étteremben történik. Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges.

3. Időtartam, megszűnés, módosítás
A törzsvásárlói kártya felhasználására vonatkozó jelen feltételek határozatlan időre szólnak, melyet mindkét fél jogosult bármikor, indoklás nélkül azonnali hatállyal felmondani.
Amennyiben az ICON étterem a törzsvásárlói program befejezése mellett dönt és emiatt valamennyi kártyabirtokossal kötött megállapodását felmondja, a felmondásról és a törzsvásárlói program befejezéséről előzetesen 30 nappal a www.iconetterem.hu honlapon tájékoztatja a kártyabirtokosokat.
Az ICON étterem jogosult a jelen felhasználási feltételek egyoldalú módosítására az általa nyújtott szolgáltatások színvonalának növelése, hatékonyabbá tétele, valamint új szolgáltatás bevezetése érdekében. Az ICON étterem előzetesen a www.iconetterem.hu honlapon tájékoztatja a kártyabirtokosokat a felhasználási feltételek módosításáról, a módosítás hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal.

 

Kapcsolat

ICON the restaurant
Hilton Budapest szálloda

1014 Budapest
Hess András tér 1-3.Tel: +36 1 889 66 00
Fax: +36 1 889 66 44Asztalfoglalás: +36 1 889 6757
E-mail cím: info.budapest@hilton.comicon étterem budapest Megközelíthetőség

Parkolás


A Hilton Budapest szálloda és az ICON Étterem vendégeinek 3 órára biztosítjuk a behajtást és parkolást a Budai Vár területén.
Az étterem vacsora és vasárnapi büféebéd vendégei a foglaltság függvényében 3 órán keresztül ingyenesen parkolhatnak a Hilton Budapest szálloda garázsában is. Előzetes helyfoglalás nem lehetséges.
Amennyiben a garázsunk megtelik, a 3 óra ingyenes parkolást a Budai Vár területén belül biztosítjuk.

A sorompónál kapott parkolójegyet kérjük a szálloda portáján vagy a garázsban érvényesítse.
Feliratkozás hírlevélre
Budapest apartment rent, Budapest center Italian Restaurant in Budapest Osteria l'Aranceto Hotels in Romania, Bucharest Hotel Booking Montenegro Hotel booking, Montenegro Hotel Reservation Crete Vacation Villas, Holiday Villas and Apartment Rentals in Grece Crete Villas, Rent Villa in Crete