RENDEZVÉNYEK

RENDEZVÉNYEK

Konferencia a Budai Várnegyedben

2017. június 1-én ünnepélyes keretek között átadásra került a Hilton Budapest Bálterme, mely ezzel együtt a szálloda felújítási munkálatainak harmadik ütemének lezárást is jelentette. Ezzel nem csak egy teljesen felújított Bálterem kapott helyett az épület első emeletén, de egy korszerű és minden igényt kielégítő konferencia központ is a vendégek rendelkezésére áll.

A Goddard & Littlefair angol belsőépítészeti tervezőiroda a Bálterem és a hozzá kapcsolódó konferencia-, illetve tárgyalótermek kialakításakor azt a feladatot kapta, hogy a már meglévő arculathoz igazodva, olyan tereket hozzon létre, melyek a kor kívánalmainak megfelelően a Hilton Budapest eleganciájához és az üzleti élet elvárásaihoz egyaránt idomulnak. Fontos szempont volt az is, hogy a termeket különféle célra, akár eltérő méretmegosztással használhassák, és egyben üzleti találkozók vagy privát rendezvények igényeinek is megfeleljenek.

A megújult Bálterem tökéletes helyszín lehet akár gálavacsorák, konferenciák, események lebonyolítására, hiszen 510 négyzetméteres nagyságával és 600 fős befogadóképességével minden igényt kielégít. A Bálteremben a legkorszerűbb audiovizuális rendszerek – BOSE hangtechnika, professzionális adatátviteli rendszerek, nagyfelbontású kivetítők – mellett új bútorzat, új függönyök és az események eleganciájához illő szőnyeg került elhelyezésre.

A Bálterem mellett három egybenyitható (Endre, Béla, Levente), egy önálló (Gizella) konferenciaterem illetve további négy Boardroom újult meg. Az Endre-Béla-Levente konferenciatermek egyenként 35 mn nagyságúak, összenyitva 104 nm-t adnak, ahol akár 106 fő is elfér. A termek hatalmas ablakaiból a Mátyás templom impozáns látványa fogadja a vendégeket.

A felújított tízfős Boardroom termekben felhasználóbarát érintőképernyő-vezérelhető, beépített vetítés-, hangtechnika és teremvilágítás áll a vendégek rendelkezésére, az ablakok teljes sötétítése mellett. A szobákban elhelyezett 60”-os beépített smart HDTV-en a Bálterem minden pillanata követhetővé válik, köszönhetően a magas technikai megoldásoknak. A klimatizált, divatos termek a Parlamentre illetve a Dominikánus udvarra néznek, ahol a kényelmi igények a technikai elvárásokkal együtt valósulnak meg.

Karácsonyi partik

Örömmel segítünk megtervezni és felejthetetlenné tenni az összejövetelt barátai és kollégái számára.

Hilton Esküvő

A szálloda leleményes tervezésének köszönhetően a 13. századi domonkos rendi kerengő és kolostor a modern szálloda belső részeivé váltak és különleges szabadtéri helyszínt biztosítanak. A Dominikánus udvar és a kolostor kerengője esküvői ceremóniák tökéletes helyszínei lehetnek. (Az első kerületi anyakönyvvezetők igény esetén vállalják a helyszíni házasságkötést). A Mátyás templom, a Budavári Evangélikus templom és az I. kerületi házasságkötő terem, az egykori Forgách palota egy rövid sétával érhetők el.

Esküvői fogadás vagy igazi lakodalom? Nálunk mindenre van lehetőség! Elegáns báltermünk akár 350 fős, festői panorámát nyújtó különtermeink 15-100 fős esküvőknek biztosítanak ideális helyszínt.

Az első pillanattól fogva gondoskodunk arról, hogy a nagy nap tökéletes és álomszép legyen. Esküvő szakértőink időpont egyeztetés után szívesen megmutatják a helyszínt és részletes felvilágosítást adnak a lehetőségekről.

Hilton Budapest Esküvőszervezés:
Gazdik Csilla
Tel: +36 1 889 6909
Email: csilla.gazdik@hilton.com

Konferencia és csoport értékesítés:
Tel: +36 1 889 6919
Fax: +36 1 889 6910
E-mail: sales.budapest@hilton.com
www.budapest.hilton.com