Rendezvények

Legyen szó egy gyors reggeliről, egy 5 fős üzleti ebédről, egy 50 fős esküvőről, vagy egy 220 fős gálavacsoráról, az ICON étterem - korszerű belsőépítészeti megoldásainak köszönhetően - ideális és széleskörű rendezvénylehetőségeket kínál rugalmasan alakítható teremrészekkel, gyönyörű kilátással, ötcsillagos ellátással és teljeskörű technikai támogatással.

A 322 szobás Hilton Budapest szálloda rendelkezik továbbá egy 660 fő befogadására alkalmas konferencia- és bálteremmel, egy vadonatúj, 330 m2-es előtérrel és utcai megközelíthetőséggel rendelkező kiállítási területtel, 16 különteremmel, számos átalakítható lakosztállyal és két szabadtéri rendezvényhelyszínnel.

Hilton Esküvő

Tartsa álomesküvőjét a Hilton Budapest szállodában, ahol az ifjú párt és a násznépet páratlan szép környezet és felejthetetlen élmények várják!

A Budai Vár a romantika, a nyugalom, a tisztaság és a biztonság szigete. Vendégei autóval is szabadon behajthatnak a Várnegyed területére, ahol a Hilton Budapest térítésmentesen biztosítja a parkolást.

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő különleges építészeti kialakítású Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja az esküvőjüket tervező párokat. A szálloda modern falai egy 13. századi domonkos rendi templom és kolostor romjaira és egy 16. századi jezsuita kollégiumra épült tökéletes harmóniát teremtve a múlt és a jelen építészeti stílusai között. Elhelyezkedésének köszönhetően a Hilton Budapest szobáiból és tereiből lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára, a kecses hidakra, a Margitszigetre, a Parlamentre, a pesti belváros impozáns épületeire és a budai hegyekre.

A szálloda leleményes tervezésének köszönhetoen a 13. századi domonkos rendi kerengő és kolostor a modern szálloda belső részeivé váltak és különleges szabadtéri helyszínt biztosítanak. A Dominikánus udvar és a kolostor kerengője esküvői ceremóniák tökéletes helyszínei lehetnek. (Az első kerületi anyakönyvvezetők igény esetén vállalják a helyszíni házasságkötést). A Mátyás templom, a Budavári Evangélikus templom és az I. kerületi házasságkötő terem, az egykori Forgách palota egy rövid sétával érhetők el.

Esküvői fogadás vagy igazi lakodalom? Nálunk mindenre van lehetőség! Elegáns báltermünk akár 350 fős, festői panorámát nyújtó különtermeink 15-100 fős esküvőknek biztosítanak ideális helyszínt.

Az első pillanattól fogva gondoskodunk arról, hogy a nagy nap tökéletes és álomszép legyen. Esküvő szakértőink időpont egyeztetés után szívesen megmutatják a helyszínt és részletes felvilágosítást adnak a lehetőségekről.

Hilton Budapest Esküvőszervezés:
Faluhelyi Judit
Tel: +36 1 889 6908
Email: judit.faluhelyi@hilton.com

Lobby szint

Férőhelyek száma: 220 fő
Férőhelyek száma: 10-40 fő

Báltermi szint

Férőhelyek száma: 150 fő
Férőhelyek száma: 60-150 fő
Férőhelyek száma: 60-150 fő
Férőhelyek száma: 60-150 fő
Férőhelyek száma: 15-30 fő
Férőhelyek száma: 15-30 fő
Férőhelyek száma: 15-30 fő

5. Emelet

Férőhelyek száma: 14 fő

6. Emelet

Férőhelyek száma: 50-100 fő
Férőhelyek száma: 30-80 fő
Férőhelyek száma: 30-60 fő
Férőhelyek száma: 20-40 fő

Kérjük töltse le a részletes táblázatot termeink befogadóképességéről!

Icon étterem alaprajza
Lobby szint alaprajza
5-6. emelet alaprajzai
Bálterem alaprajza
Corvina terem alaprajza
Tények 2013
Történelmi szint

Kapcsolat

ICON the restaurant
Hilton Budapest szálloda

1014 Budapest
Hess András tér 1-3.Tel: +36 1 889 66 00
Fax: +36 1 889 66 44Asztalfoglalás: +36 1 889 6757
E-mail cím: info.budapest@hilton.comicon étterem budapest Megközelíthetőség

Parkolás


A Hilton Budapest szálloda és az ICON Étterem vendégeinek 3 órára biztosítjuk a behajtást és parkolást a Budai Vár területén.
Az étterem vacsora és vasárnapi büféebéd vendégei a foglaltság függvényében 3 órán keresztül ingyenesen parkolhatnak a Hilton Budapest szálloda garázsában is. Előzetes helyfoglalás nem lehetséges.
Amennyiben a garázsunk megtelik, a 3 óra ingyenes parkolást a Budai Vár területén belül biztosítjuk.

A sorompónál kapott parkolójegyet kérjük a szálloda portáján vagy a garázsban érvényesítse.
Feliratkozás hírlevélre
Budapest apartment rent, Budapest center Italian Restaurant in Budapest Osteria l'Aranceto Hotels in Romania, Bucharest Hotel Booking Montenegro Hotel booking, Montenegro Hotel Reservation Crete Vacation Villas, Holiday Villas and Apartment Rentals in Grece Crete Villas, Rent Villa in Crete