KAPCSOLAT

ICON the restaurant

Hilton Budapest szálloda

1014 Budapest, Hess András tér 1-3.
Tel: +36 1 889 67 57
Fax: +36 1 889 66 44

Asztalfoglalás: +36 1 889 6757
E-mail cím: info.budapest@hilton.com

Sajtókapcsolat:
Fabriczki Petra
PR Manager
Tel: +36 1 889 6625
E-mail: petra.fabriczki@hilton.com


Megközelíthetőség

Autóval:
A Hilton Budapest a Budai Várnegyedben, a Mátyás templom és a Halászbástya közvetlen szomszédságában található 10 percnyire a városközponttól. A történelmi környezet megóvása érdekében a Budai Vár területe sorompókkal védett. A Hilton Budapest szálloda és az ICON Étterem vendégeinek 3 órára biztosítjuk a behajtást és parkolást a Budai Vár területén.

Az étterem vacsora és vasárnapi büféebéd vendégei a foglaltság függvényében 3 órán keresztül ingyenesen parkolhatnak a Hilton Budapest szálloda garázsában is. Előzetes helyfoglalás nem lehetséges.
Amennyiben a garázsunk megtelik, a 3 óra ingyenes parkolást a Budai Vár területén belül biztosítjuk. A sorompónál kapott parkolójegyet kérjük a szálloda portáján vagy a garázsban érvényesítse.

Tömegközlekedéssel:
A Széll Kálmán térről a 16, 16A és a 116 jelzésű buszokkal, a Deák térről a 16-os busszal, vagy a Clark Ádám térről a Budavári Siklóval.

Gyalogosan:
Tegyen egy sétát a Budai Várba vezető elbűvölő, kanyargós, macskaköves utcákon. Útközben gyönyörködjön a felújított házakban, érezze az elmúlt idők hangulatát, a szép környezetet és a friss levegőt a Hilton Budapesthez vezető útvonalon sétálva. Az ICON Étterem a szálloda főbejáratán keresztül közelíthető meg.